Vučić danas sa članovima kluba "Privrednik"

04.07.2014.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi danas da se sastane sa članovina Srpskog poslovnog kluba "Privrednik", potvrdio je Beti privrednik Slobodan Petrović.

 

U "Privredniku" za Betu nisu mogli da potvrdi da je za danas ugovoren sastanak članova tog udruženja sa premijerom, ali su naveli da će, ako sastanak bude održan, o tome obavestiti javnost.

U tom klubu, koji okuplja najveće srpske privrednike, očekuju da će sastaku prisustvovati i ministri finansija i privrede, Lazar Krstić i Dušan Vujović.

Prema pisanju dnevnog lista "Blic", privrednici će pokušati da premijeru ukažu na važnost donošenja neophodnih zakona i njihove primene, važnost završetka privatizacije firmi u restruktururanju.

Članovi "Privrednika" žele premijeru da ukažu i na položaj realnog sektora kojem je potrebna podrška u resasavanju problema nelikvidnosti, reprogram postojećih obaveza, kao i pronalazenje načina otvaranja novih kreditnih investicionih linija, rekao je Dragoljub Vukadinović, član Upravnog odbora "Metalca" iz Gornjeg Milanovca.

 

Izvor: Beta, B92, Blic